...

Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü

“Öğretim Becerilerimizi Geliştirme: Ders İzlenceleri” Konulu Eğitim
22/08/2022

Öğretim elemanlarımız tarafından hazırlanan ve bilgi paketine yüklenen ders izlencelerinde bir takım eksiklikler ve hatalar tespit edilmiştir. Bu sorunların giderilmesi ve akademik personelimizin bilgilendirilmesi için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) ve NEVÜ OSD Koordinatörlüğü işbirliği ile üniversitemiz akademik personeline yönelik çevrimiçi eğitim verilecektir.

Eğitim, üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretimi Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Doç. Dr. Ergin ERGİNER tarafından verilecektir. Eğitimde, öğretmeye yüklenen yeni anlamlar,  nasıl daha etkili öğretebiliriz,  ders izlencesi geliştirme ve değerlendirme konularında farkındalık yaratılmaya çalışılacaktır.
23.08.2022 Salı günü saat 15.00’te Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve NEVÜ-NEVEMM Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak eğitime tüm akademik personelimiz davetlidir.
NOT: Zoom uygulaması katılımcı sayısı 100 ile sınırlı olduğu için katılımcı sınırına ulaşıldığı takdirde aşağıdaki Youtube linkinden eğitim izlenebilecektir. Her iki uygulamadan da sorular alınabilecektir.

Katılım Linki: https://us06web.zoom.us/j/86405544294
Toplantı Kimliği: 864 0554 4294
Youtube Linki: https://www.youtube.com/channel/UCqfqEEYrz7yfWE1oxoII6MA

d